الگوی پرایس اکشن QM

در دنیای الگوهای پرایس اکشن، برخی از الگوها از قدرت بیشتر برخوردار بوده و نسبت ریسک به ریوارد بهتری دارند. الگوی کیوم ام QM از جمله الگوهای پرایس اکشن است که طرفداران بیشماری در بین معامله گران تحلیل تکنیکال داشته و افراد زیادی از آن استفاده میکنند. در این مقاله قصد داریم تا این الگوی پرایس اکشن را به شما عزیزان معرفی کرده و نحوه معامله با این الگو را آموزش دهیم.
الگوی پرایس اکشن QM چیست؟
الگوی QM یا همان کازیمودو (Quasimodo) یکی از الگوهای محبوب پرایس اکشن بوده و اغلب معامله گران تحلیل تکنیکال از آن استفاده میکنند. از الگوی QM برای شناسایی بازگشت های روند استفاده شده و نسبت های ریسک به ریوارد بسیار خوبی را ارائه میکند. یکی از مزیت های الگوی کیو ام این است که پر تکرار بوده و در نمودارها بسیار آن را مشاهده خواهید کرد. همچنین به دلیل قدرت این الگو، بسیار سودآور بوده و همان طور که گفته شد، نسبت سود به ریسک آن بسیار خوب است. الگوی کیوم ام در بین معامله گران عرضه و تقاضا بسیار محبوب است و این معامله گران از این الگو نیز استفاده میکنند.
الگوی پرایس اکشن کیو ام مانند دیگر الگوهای پرایس اکشن دارای دو نوع الگوی QM صعودی و الگوی QM نزولی است. برای شناسایی این الگو باید با انواع آن آشنا شده تا برای شما قابل تشخیص باشد.
شناسایی الگوی QM
در الگوی Qm صعودی همان طور که در تصویر زیر مشاهده میکنید، یک LL و HH تشکیل شده است. همان طور که میبینید، خط شانه به صورت خط نقطه چین مشخص شده است. قیمت هنگامی که به این محدوده برسد، حرکت صعودی خود را شروع خواهد کرد.

الگوی پرایس اکشن QM دارای الگوی نزولی نیز میباشد. در تصویر زیر همان طور که مشاهده میکنید.

در ابتدا یک HH و LL تشکیل شده است. خط گردن در این تصویر نقطه چین بوده و هنگامی که LL تشکیل شده قیمت به این خط گردن میرسد. اما امکان عبور از آن را نداشته و مجددا روند نزولی شروع میشود.
در تصاویر بالا، سطح شانه یا همان شانه چپ مشخص شده است. در تحلیل تکنیکال، نواحی که بیشترین برخوردار قیمت را داشته باشند، از اهمیت بالایی برخوردار هستند. در اینجا این محدوده بسیار مهم بوده و قیمت از محدوده بر می گردد.
معامله با الگوی QM
برای نتیجه گیری بهتر از الگوی QM میتوانید آن را با روش های دیگر ترکیب کرده و از استراتژی های دیگر نیز تاییدیه بگیرید. همان طور که در بالا مطالعه کرده اید، این الگو برای روند صعودی و نزولی ساخته شده است. در الگوی QM صعودی به خط شانه دقت داریم. پس از تشکیل HH و رسیدن قیمت به این محدوده ، سفارش خرید خود را قرار میدهیم تا پوزیشن خرید ما باز شود.
در الگوی QM نزولی نیز پس از آخرین LL منتظر قیمت هستیم تا به خط شانه برسد. در اینجا پوزیشن فروش خود را قرار میدهیم.

About محسن مجیدی راد
معامله گر و مدرس آکادمی مجیدی راد با یک دهه تجربه در بازار فارکس ، بورس و ارزهای دیجیتال دارای مدرک DBA و POST DBA
More Posts by محسن مجیدی راد
دیدگاهتان را بنویسید